Inschrijven

Fijn dat jij voor onze school wil kiezen! Hieronder vind je meer informatie over de inschrijvingen en infomomenten.

• April 2022
    • 1 - Laatste dag om aan te melden.
Overzicht Belangrijke data

Welkom!

Op onze website vind je allerlei digitale informatie over onze school. Hier vind je onze infobrochure en hier kan je een rondleiding door onze school bekijken. Heb je nog verdere vragen over onze school? Bel ons dan op: T 015 56 05 30. We geven je graag meer uitleg.

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Is je kind geboren in 2020 of vroeger? Dan kan je nu voor onze school kiezen! Onze regio werkt met digitaal aanmelden. Eerst aanmelden via: www.kiesjeschool.be, dan inschrijven in de je toegewezen school.

Alle informatie vind je in de brochure van het LOP:

Inschrijven broers of zussen

Is je kind geboren in 2020 en heeft je kind een broer of zus op de school of werk je op de school? Dan hoef je niet digitaal in te schrijven. Schrijf in de school zelf in tussen 7 t.e.m 18 februari 2022. Maak hiervoor gewoon een afspraak via tel. 015 56 05 30 of via e-mail.

Is de zus/broer van een ander geboortejaar dan 2020? Dan moet je mee digitaal aanmelden van 7/03/2022 tot 1/04/2022. Als er nog vrije plaatsen zijn voor die bepaalde klassen, krijgen ze voorrang en worden ze bij de ordening eerste gerangschikt.

Nieuwe leerlingen

1. Meld aan via onderstaande knop:

Tussen 7 maart 2022 (12 uur ’s middags) en 1 april 2022 (12.00 uur ’s middags) kan je je hierop aanmelden.

Er is geen tijdsdruk want het tijdstip waarop je je kind aanmeldt, heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Het belangrijkste is om je binnen deze periode aan te melden.

2. Je kind krijgt een school toegewezen op 29 april 2022. Ga naar de school om je kind in te schrijven. Maak vooraf een afspraak.

3. Was er geen plaats voor je kind? Ga dan naar een school met nog vrije plaatsen vanaf 1 juni 2022.

Indien je moeilijkheden hebt met het digitaal invullen kan je steeds terecht op volgend telefoonnummer van de school: 015 56 05 30.