Schoolleven

Onze leuke week samengevat in één woord!

Onze zeeklassen in één woord!

We sluiten onze laatste avond in stijl af! Bekijk hier de foto’s.

Zeeklassen: bonte avond

Op onze laatste dag onderzochten we de duinvegetatie én gingen we zwemmen. Bekijk hier alle foto’s!

Dag 4: duinen en zwemmen

Op dag drie bezochten we het Westfront en hielpen we een garnaalvisser met zijn vangst. Bekijk hier alle foto’s!

Zeeklassen dag drie: dat is mee garnalen helpen vangen!

Op dag twee zochten we schatten op het strand en in de duinen. Bekijk hier alle foto’s!

Zeeklassen: op dag twee zochten we schatten!

Gisteren vertrokken we op zeeklassen. Bekijk onze avonturen hier!

Wij gaan op zeeklassen!

Klasfoto’s 2020-2021

Leerlingen van het 6e tonen hun talenten aan de hand van hun god en godin.

Kies wijs-beurs

Spring in het rond en sport gezond!

Spring in het rond en sport gezond

Gedichtenwandeling georganiseerd door de leerlingen van de lagere school.

Gedichtenwandeling LS

Hier kan je de foto’s bekijken die getrokken zijn in de fotobooth tijdens de winterwandeling.

Winterwandeling 2020

Onze kleuters gingen met “handjes” op weg naar Kerstmis toe. Een dikke bravo voor onze 3e kleuterklas voor hun mooi kerstspel en ook één voor alle kleuters die zo genoten van onze kerstviering.

Kerstviering KS

Op 5 december in de namiddag organiseerde het vierde leerjaar een klasfeest. Er kwamen 3 klassen naar ons feest. We deden dit omdat de Sint en de Kerstman ons hadden uitgedaagd. Daarom deden we dit op 5 december want dan kwam de Sint naar onze school. We hebben naar heel veel liedjes kunnen luisteren. Iedereen […]

Klasfeest L4

Vandaag zijn de kleuters van de 3de klas op bezoek gegaan in het secundair om te luisteren naar de kerstverhalen. Deze interactieve verhalen werden speciaal door de leerlingen van 1ste jaar Taal & media gebracht voor de allerkleinsten.

Luisterverhaaltjes in College Hagelstein

Voorleesweek… het moment bij uitstek om eens een Frans boekje voor te lezen.Na een grondige voorbereiding in de klas lazen de leerlingen van het zesde ‘Homme de couleur’ voor de kinderen van het 1e leerjaar voor. Elke groepje speelde een zelfgemaakt ‘kleurenspelletje’ om de kleuren in de Frans taal in te oefenen! Franse taalinitiatie ten top!

Voorleesweek

Heerlijk, geniet!

Onthaalklas geniet van frisse buitenlucht

Op 30 september namen de leerlingen van 6A deel aan de G-sportdag in Heiveld. Ze beoefenden als echte G-sporters rolstoelbasket, zitbadminton, torbal en petanque. Een unieke ervaring!

G-sportdag L6